Доналд Тръмп се обяви за лечението на коронавирус, за

...
    Доналд Тръмп се обяви за лечението на коронавирус, за
Коментари Харесай

Тръмп обяви лекарствата, които лекуват вируса

    

Доналд Тръмп се разгласи за лекуването на ковид, за което към този момент Кирил Домусчиев показа преди няколко дни. То е обвързвано с композиция от две медикаменти, които дават много положителни резултати при третирането на COVID-19. Председателят на КРИБ съобщи, че се лекува точно с това комбиниране на лекарства, а то му е било предложено от френски лекари.

" Хидроксихлорохинът и азитромицин, взети дружно, имат действителен късмет да бъдат едни от най-големите промени в медицината. Благодаря на FDA (Агенция за надзор на храните и лекарствата). Надявам се двете медикаменти да бъдат употребявани неотложно. Хората умират, действайте бързо и дано Господ да е с вас! " Това написа президентът на Съединени американски щати  Доналд Тръмп във обществените мрежи.

По-рано през днешния ден Домусчиев заяви, че е обезпечил лекарство, което ще помогне на страната в битката против разпространяването на COVID-19. Става въпрос за препаратът хлорохинов фосфат, от който предприемачът е обезпечил 100 опаковки.

Преди няколко дни за лечебните свойства на тази композиция от медикаменти приказва френският експерт по инфекциозни заболявания Дидие Раул. Хидроксихлорохинът и азитромицинът не са нови препарати. Лекарите ги употребяват от години за болести несвързани с COVID-19.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР